photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

sobota 26. října 2013

Itches on skin

Zdravím, minulý týden jsem na blog trochu kašlala. Nějak jsem neměla náladu ho uploadovat a ani jsem nenafotila žádné nové snímky. Navíc jsem nechtěla psát ani o kosmetice, ale nyní jsem zpět. Sice město, ve kterém se nachází moje univerzita nemá obchody jako je ZARA nebo TOPSHOP, ale rozhodně mě OC Fórum nenechává chladnou při dlouhých odpoledních pauzách. V Oodji jsem si koupila tento roztomilý svetřík. Navíc jsem neplánovala nakupovat, protože jsem neměla ani dostatek hotovosti. Eye shopping neškodí. :D Kamarádka pak vytáhla svojí peněženku plnou prašulí a povídá: "Já ti půjčím.". Nedokázala jsem odolat. Vzala jsem si ho pak na sebe, ale netušila jsem jaké to v něm bude nepříjemné. Svetřík byl z jemného materiálu, ale proč mě tak svědí? I po vystřižení visačky, mě nepřestal svědit. Po tom dni skončil v pračce. Snad se tím ty vlákna srovnají. 


Navíc jsme si s kamarádkou povídali o tom jak dnešní slečny/paní tak rády nosí legíny, které mají doslovně zaříznuté v zadku, či pod nimi mají barevné prádlo. Doufám, že nejsem jediná, které se tento trend nelíbí. Vím, že mi bylo okolo 16 let, když se legíny začali dost nosit. Sama doma mám dvoje, ale předešlé roky jsem přes ně nosila dlouhé svetry nebo topy, abych zakryla svoje pozadí. Nyní je spíš nosím pod kalhotami při mrazivých teplotách. Vím, že teď frčí různě barevné, ale sama mám raději punčochy. Slečny asi srší optimismem, ale já si myslím, že nemají soudnost ani vkus. Ptala jsem se na to opačného pohlaví a těm se naopak líbí, jak legíny vytvarují křivky. Tohle by mělo jít konečně už OUT a to někteří nadávají na tělové silonky. Já říkám NE tomuto!

Při prohlížení lookbooku a nestačím žasnout, jak mají ti lidé krásné fotky. Kouzelné, šmrncovní..ikdyž stojí, vidím na té fotce pohyb. Též na tom má úlohu kvalitní foťák, ale hlavní jsme my. Budu se snažit své fotky více zdokonalit. :)


5 komentářů:

  1. Jo, ten svetřík je pěkný, ale mě úplně dostala ta bunda, má dokonalý střih! :)


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) hihi tu bundu mám též ráda, taky jí nosím skoro pořád :D

      Vymazat
  2. Hmm, ale vůbec bych neřekla, že ten svetr může tak svědit. O.o Srovnalo se to po vyprání?
    Ale jinak vypadá moc hezky - líbí se mi, že vypadá jemně a vkusně. :)
    Ráda slyším, že i OC Fórum tě sem tam potěší nějakým hezkým módním doplňkem. :) A kamarádka je super, že ti půjčila. :D
    Cože? Kdo nadává na tělové silonky? >.<
    Umím si představit, že chlapům se leginy na holkách líbí... -.-

    Jinak ta bundička, nebo jak se tomu říká, je nádherná (tajně ti ji závidím). :D Jak už se někdo o tom zmiňoval, má moc hezký a zajímavý střih. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vážně když na něj šáhneš rukou tak ti připadá hrozně jemný, ale pak na zádech mě hodně štípal a taky okolo břicha..nvm ještě jsem ho od té doby neměla :D. No kamarádka by mi spíš neměla půjčovat :D..to bych jen furt nakupovala..no jsem právě četla jeden článek o tělových silonkách, že jsou už dlouho OUT..ale lidi je pořád nosí..nvm mě tělový silonky přijdou v pohodě. Nvm legíny jsou pro mě silnější punčochy..takže, když si tohle holka vezme, tak má pro mě holí zadek. Děkuju :)) ten jsem si právě objednala z G-marketu a musela jsem kvůli tomu platit clo :(

      Vymazat