photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

neděle 15. listopadu 2015

Don't you dare cheat on me or..

Máme asi 2 týdny po Halloweenu a já mám jako obvykle zpoždění s článkem. Letos to nebyl takový adrenalin jako minulý rok, kdy jsem málem ztratila duši v zábavným parku a hned na to i peněženku na univerzitním večírku. Nicméně jsem tento americký svátek nechtěla trávit zalezlá doma. Zamířila jsem si to do hlavního města na největší halloweenskou akci SEXY BLOODY. Bylo celkem zklamáním, že se tento event již nekonal v Sasazu, nýbrž se přesunul do koncertního sálu Forum Karlín. Párty byla v celku fajn. Setkala jsem se s lidmi, které jsem od Erasmu neviděla. Dokonce jsem měla tu čest potkat známé tváře naší YouTube scény (Stylewithme, EKV). Samozřejmě takový Ben Cristovao též neunikl mému oku. Kdyby Djové hráli o něco lépe, byl by to parádní večer. 


Trošku jsem si pohrála s photoshopem. Ten den byl pěkně slunečný. Foto na porovnání. V minulosti jsem se s úpravou fotek zabývala v celku aktivně. Nyní už tápám při každém úkonu. Byla jsem ještě předtím fotit do lesíka. Ty podpatky s sebou braly listí jako jednohubky. (smích)
Můj koncept: Černá vdova. Byla jsem čerstvě vdaná žena. Můj manžel si za tak krátkou dobu bohužel neodpustil přešlap vedle. Jeho klopýtnutí způsobilo jeho náhlou smrt. Umím se dobře rvát, ikdyž jsem utrpěla menší zranění. Musela jsem toho bídáka jít pohřbít. Vše jsem nesla s velkým smutkem (ironicky míněno). Dobře mu tak! Varování pro všechny čmeláky. Nezahrávejte si s ohněm! Špatně to dopadne!  





Příště si na té ráně dám více práce. Chyběly na to prostředky. Hrozně ráda bych někdy zažila pravý Hallooween ve Státech nebo tam, kde si lidé na kostýmech dávají opravdu záležet a nevypadají jako laciné děvy. Nemohu říci, že já bych byla nějaká vyjímka. Kéžby tu existovala nějaká přehlídka kostýmů. Nejradši bych šla v budoucnu za nějaké jídlo. (smích)

Tohle mi přijde úplně geniální. Lidé nemusejí jít na nějakou párty, kde se beztak stejně jen všichni opijí a váš makeup se stejně po čas rozteče. Stačí vyjít ven a společně si užívat atmosféru.

1 komentář:

  1. Náhodou to je daleko lepší kostým než si na sebe obleče většina Čechů (Jako jo, neslavíme ho, ale když už tak už alespoň pořádně ne :D ) . Navíc tomu tvýmu se už dá říkat kostým. Tomu jejich se spíš říká "pokus o kostým" :D :D

    OdpovědětVymazat