photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

sobota 9. listopadu 2013

Catrice Lipstick review

Je jedna značka z drogerie, kterou jsem si v poslední době oblíbila. Není to Loreal Paris ani Maxfactor nýbrž Catrice. Kvalitní kosmetika za příznivé ceny. Mám doma již tvářenku, gelové oční linky, kouřovou tužku na oči, korektor a nově přibyly rtěnky. Minulý rok jsem si pořídila na ples Nude odstín od této značky. Ten večer jsem byla až tak šikovná, že jsem ji ztratila. Dost jsem kvůli ní vyváděla. Bratranec se smál, poté co jsem mu řekla cenu té rtěnky. Myslel si totiž, že to byla nějaká od Shanelu :D. No, nakonec jsem si ji koupila znovu. A nedávno k ní přišly dvě další krasavice. 

Ultimate Colour:
  • Hey Nude #240
  • Princess Peach #050
  • Ginger & Fred #030













Líbí se mi jejich skleněný obal. Jsem asi divná, ale cvaknutí při otevírání a zavírání lahodí mým uším :D. Barvy jsou velice intenzivní a pestré. Má krémovou a jemnou texturu, která se velmi hezky aplikuje na rty. Rozhodně rty nevysušuje ani nevytváří šupinky.





 Jak vidíte má velice syté barvy, které i na ruce vypadají dobře :D.





Takto vypadá na rtech. Ta nude rtěnka se moc neliší od mých nahých rtů, ale i přesto jim dodává jistý šmrnc. Nejsou tolik vysušené.



Někdy bych si vážně přála mít tenčí rty. Vypadám po ránu jako kačer Donald :D. Škoda, že ten odstín Princess Peach nevyšel dřív. Tedy aspoň jsem si ho nevšimla. Jak jsem již dříve zmíňovala, zbožňuji oranžové barvy. Rozhodně se mi zamlouvá více než ta Colorlip Butter od Astoru. Pod tu Astorku si vždy musím máznout balzám, aby nebyly tolik vysušené. Odstín Ginger & Fred jsem si koupila kvůli Halloweenu. Potřebovala jsem nějakou temnější barvu, ale ne všechny se ke mně hodily. Rozhodovala jsem se mezi Essence a touto. Rozhodla jsem se být věrná Catrice. Takto správně vypadá bez toho osvětlení. 

Pros:
Jemná, nevysušuje, syté barvy. Příjemná vůně. Cena
Cons: 
Malá výdrž, třpytky v odstínu Ginger & Fred se dostávají i mimo rty. Byla by lepší bez toho třpytivého nádechu.
Hodnocení: 4/5

5 komentářů:

  1. Princess Peach bude můj! :D
    Absolutně zbožňuju orandžové rtěnky - mám zato, že mi moc sluší, i když to tak asi ostatní nevidí! :D
    Review vážně pomohlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe nemáš zač :) jsem ráda, že ti to pomohlo :) určitě doporučuji koupit :) oranžová by se měla více nosit :) je svěží jako pomeranč :D

      Vymazat
  2. Princess peach a Ginger a Fred jsem okukovala ve stojanu, nakonec jsem si vybrala jiné dva odstíny.

    OdpovědětVymazat