photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

neděle 12. ledna 2014

Work hard, play hard

Krásné počasí nám přeje. Přesto to můj organizmus nechce nějak dobře vzít. Chytla jsem zas pěkný kašel, ale aspoň je pěkně. Máme po svátcích a je tu zkouškový období. Nevím jak vy, ale já se na to učení vůbec necítím. Nejsem vůbec školní typ. Docházku mám vynikající, ale ta domácí příprava je mizivá. Nějak to dopadne, musím na tom ještě dost zapracovat. Mimo zkoušek a sním spojený stres tu máme pěkné zpříjemnění. Jak jinak než plesová sezóna, kterou bezpochyby zbožňuji. Na moment zapomenu na své trable a užívám si třpyt plesových šatů. Pěkné odreagování. Ráno se pak probudím s bolehlavem a pocitem, že se dnes mám učit látku. 





Nemám ráda focení před zrcadlem, ale takový preview plesových looků. Za víkend jsem navštívila 2 plesy.Jak jde vidět, splňuji spíše play hard než work hard. Však já se brzy polepším. V prvním outifitu jsem zkombinovala peplum top a mini sukni. Objednala jsem si nové šaty, které na mě byly moc dlouhé. Odnesla jsem je ke švadleně ke zkrácení. Bohužel do víkendu se to nestihlo. Vzala jsem si šaty, které momentálně nabízím k prodeji. 


10 komentářů:

  1. Ahhh ahhhh..... koukám, že si neodolala třpytivé manikúře :D ... gege mě momentálně taky zdobí nehty :D (jen ji mám v pleťové barvě) ..... V těch červených šatičkách ti to sluší Harčo :D .... podle mě víc než v černých (no vím vím nejsou to šaty :D ale vypadají takhle na první pohled :D )..... v tom kabátu se mi moc nepáčí ta prostřední fotka :D ... stojíš tam tak ... hmmm prkenně :D .... Ale jinak ti sluší :D ... jooo vím :D nelíbil se mi prvně (nwm stále nemusím tenhle typ ... vždy si představím babičky kabát :D ) .... ale začíná mi k tobě dokonale ladit :D
    Kondy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak se mi ty metalové glam barvy začali líbit :)) nevěděla jsem co na sebe, tak jsem si vzala tyhle. Hm teďka budu muset snížit jejich hodnotu, když jsou 1x nošený :D. Co se týče šatů, tak je mám na pár použití a pak už se mi nelíbí. Ty starý dám do krámu, ať je máma prodá :D. Jop děkuju, mě se ten kabát líbí. Aspoň v vypadám na svůj věk. Máti se též nelíbí, říká, že by si ho ani ona ve svém věku nevzala.

      Vymazat
    2. Kondy tomu taky prd rozumí :D Ten kabát je náhodou největší pecka, i když to není délka, která by Haru úplně lichotila, tak na kabát nechci slyšet ani slovo :D
      Mimochodem, ty rukavice jsou boží, miluji tyhle vyříznuté :)

      Vymazat
    3. Ten kabát jsem si zkoušela snad 3x :D..jsem ho hrozně chtěla, ale byl drahej pak ho zlevnily, tak jsem ho hned čapla..a Kondy furt, že ten materiál je jak pro babičky :D. Z ní nemůžu :D. Ta délka je sice na mě dlouhá ale ideální, když je pro chladné dny. Viď :)) z rukavic mám radost :))

      Vymazat
  2. bezvadný kabátek :)! a máš nádhernou pusu ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Délka kabátu není nelichotivá, pasuje dobře. Jen se musí hlídat, s čím se nakombinuje :) Vzorek není úplně můj šálek kávy, ale tady bych řekla, že je to vždy na dvě poloviny. Buď si to člověk okamžitě zamiluje nebo se mu to nelíbí. Rozhodně je to ale pěkný kabát, tak či tak, vzorek sedí ke střihu a nepůsobí to babičkovsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Délka k mé výšce trochu zkracuje nohy, ale není to nic závažného. Tyto vzory před lety byly určeny spíše pro starší dámy, ale v poledním roku se změnil střih a hned z toho udělali trend. Tyto vzory jsou nyní univerzální, že je mohou nosit i náctiletí. Mě se to tehdy též nelíbilo, ale jak jsem uviděla tento kabát, tak si mě tím okamžitě získali. Mimochodem děkuji za komentář a sledování, cením si toho :)

      Vymazat