photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

středa 19. února 2014

New In during the exam period

Dnes bych se s vámi chtěla podělit s mými nákupy během zkouškového období. Zkoušky mám poměrně úspěšně za sebou a před necelými dvěma týdny mi začal letní semestr. Jak jsem zvládala všechen ten stres a starosti okolo? Za každou splněnou zkoušku či zápočet jsem se odměňovala. Vždy mi to dodalo motivaci k lepší přípravě. Avšak ne všechny nákupy dopadly, tak jak jsem očekávala. 


Mám ráda plesy, ale jedinou nevýhodou je, že sezóna začíná ve stejnou dobu jako zkoušky. Ale to bych nebyla já, kdybych si kvůli učení nechala ujít ples. Navíc Vš není daleko od mého domova, tak to pro mě není problém. Jako vždy jsem prohlížela weby s oblečením. Narazila jsem na stránku Sheinside, z které jsem ještě neobjednávala. Všimla jsem si, že v ČR je tato stránka též oblíbená, tak jsem neváhala a objednala si šaty. Podle recenzí se nejednalo o žádné hadry na vytírání. Zboží se zdálo být kvalitní. Přihlásila jsem se přes FB, tak mi Sheinside daroval 20% slevu na první nákup. Další hezké zpříjemnění bylo poštovné zdarma. Balík dorazil do Prahy zhruba za 10 dní, pak následoval kámen úrazu. Zásilka byla určena k vyclení. Mrchy! Doručení bylo, proto o týden prodlouženo. Balík byl pod hodnotu 22 EU, ale i přesto mi naúčtovali 96 Kč za službu. Trochu jsem nepochopila, proč zrovna můj balík zadrželi, když mnoho lidí z Sheinside objednává i větší množství zboží a žádné clo neplatili. Asi rasismus. :D Příště se musím ujistit, že mi prodejce na zásilku zaškrtne kolonku Gift a nezobrazí cenu. 


Co se týče obsahu zásilky, jsem naprosto spokojená. Šaty jsou ušité z pěkného materiálu, mají pestré barvy a sukně je balónového střihu. Šaty se shodují s obrázkem. Malá výtka je, že mi okolo hrudníku moc nesedí, ale to se dá přehlédnout. Brzy uploaduji další fotky s šatami. 



Další jsou na řadě tyto lodičky s páskem. Sháněla jsem takové dlouho a konečně je našla. Jsou objednané z aukra. Prodejce byl původem z Polska, tak jsem se trochu obávala, ale vše proběhlo v pořádku. Jen mi trochu vadilo, že boty byly zabalené pouze v pytli a ten byl dost špinavý. Pošta provádí velice špatnou práci, kdyby v tom balíku byla keramika. Dorazily by mi pouze střepy. Další chybu co jsem udělala, byla velikost. Jsou mi trochu velké, nebýt toho pásku z lodiček bych vypadávala. Neuvědomila jsem si, že když se jedná o obuv na podpatku, vždy si musím zvolit menší číslo než jsem zvyklá. Proto mi více sedí boty objednané z Asie. Ty jsou přesně dělané pro moje nohy. 



Další novinkou je paleta od Sleeku - I divine Oh so special. Narazila jsem na ní prostřednictvím Petry Lovely Hair. Paleta má krásně pigmentované barvy máslovité konzistence. Výborně se hodí k dennímu i večernímu líčení. Obsahuje třpytivé i matné stíny. Navíc není moc drahá. Určitě si v budoucnu pořídím i další paletu od této značky. Není nutno se rozepisovat, recenzí na tyto palety je na internetu spousta.



Když už jsme u těch stínů. Na ně potřebujeme kvalitní štětce. Doma postrádám spoustu štětců na oči, proto jsem doplnila zásobu blending štětcem. Je to Hakuro H77. Štětec je polské značky a vyznačuje se svou kvalitou. V budoucnu si obstarám více štětců Hakuro, které jsou cenově dostupné, ale špatně se shání.

Každý má rád různou bižuterii a já nejsem vyjímka. Zbožňuji třpyt v obchodech. Bižuterie dokáže hezky podtrhnout každý outfit. Ale pročpak jsou takové cetky tak drahé, když nejsou ani pravé? Tento řetěz mě zaujal už při prvním pohledu. Rozmýšlela jsem dlouho, ale nakonec jsem neodolala.


Stává se vám někdy během dne, že si sáhnete na obličej a pak spatříte na prstech mastné fleky? Mně ano a jsem na to háklivá. Vždy se snažím kapesníkem mastnotu odstranit, ale tím si též rozmažu makeup. Kosmetická firma Catrice vynalezla matné ubrousky, které redukují mastnotu na obličeji a přitom nehnou s makeup. Tento výrobek nominuji za nejlepší, co jsem si kdy pořídila. Stal se nezbytnou součástí mé kabelky. Doporučuji všem, kteří mají problém s mastnou pletí. 


5 komentářů:

  1. Celní úřad pracuje naprosto random, je holt pěkná smůla, když si člověk vybere svou dávku smůly a něco je mu odchyceno. Jednou mi chtěli proclít kapesní hodinky v hodnotě cca 50Kč... Takže poplatek jako další dvoje hodinky, milé ^^'
    Šaty jsou moc krásné a už se těším na nějakou tvou fotku v nich :) S velmi podobnými botami z Aukra jsem měla kdysi úplně ten samý problém, bohužel dodnes leží kdesi v krabici v temných koutech mé šatny :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to už jsem někde četla, že si někdo objednal něco pod 100 a stejně mu to odchytili. Jsou to neřádi. Chápu, když mi odchytili velkou krabici z Koree, ale tohle mě naštvalo, protože jsem s těmi šatami spěchala. No já mám smůlu vždycky :D. Já na aukru nenakupuji, tyhle boty jsem našla náhodně při prohlížení :D. Boty by se neměly kupovat, když nejsou vyzkoušené :D, ale já jsem ráda, že ten pásek mají, jinak by skončily stejně jako ty tvoje..a vracet zboží do Polska by se nevyplatilo.

      Vymazat
  2. Haru ty tvoje kosmetický objevy se mi moc líbí! :) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé úlovky :) Paletka je krásná, zamilovala jsem se do ní ! :)

    OdpovědětVymazat