photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

neděle 2. března 2014

End of prom season

Ukázka plesových lístků

Už je to zas nějaká doba moji přátelé. Začal mi nový semestr a škola se mi rozvrhla po celém týdnu. Po příchodu domu, si položím nohy na stůl a už nevstanu :D. Jsem to, ale lenoch. Budu se pokoušet blog pravidelně aktualizovat. A celkově chci změnit vzhled stránky. Uvidíte brzy. Dnes vám přináším ukázku mého denního a večerního looku. 




Letos jsem dohromady navštívila 4 plesy. Maturovalo spousta mých přátel z okolí. Pro mě to znamená příležitost si pořídit nové šaty. Nákupy šatů jsou mé neoblíbenější. Kam jinam si večerní šaty vzít a vyjímečně se nalíčit? Vkus maturantek se též velice zlepšil a já mohla přikývnout, že v těch šatech jí to noblesně sekne. Avšak na plesech jsem zpozorovala určité věci, které se mi nelíbí. Už je to nějaký ten rok co jsem opustila bránu náctiletých. Nepokládám se za zralého člověka, ale opravdu už nedokážu pochopit teenagery pod 18 co se jen hrnou k baru a snaží se co nejrychleji opít. Dělají sami sobě ostudu a nejsou žádní hrdinové, jak si bláhově myslí. V tomto okamžiku kouzlo plesů mizí a ocitáte se jako na nějaké house party nebo diskotéce. Plesy se tento rok dost prodražily. Musela jsem si sahat hluboko do kapes.



Příští rok si budu muset najít jiné akce, kam si budu moct oprášit své večerní šaty. Tímto maturitní plesy opouštím. Škoda, že můj život není jako na Upper East Side. Prozatím budu očekávat pozvánky na nějaké firemní večírky :D. 

Dobrá i já se musím přiznat, že mi to občas taky ujede a po pár sklenkách se chovám jako blázen. :D Ale když cítím, že toho mám plny kecky, raději se zvednu a odcházím domů. 
Ps: S mojí krásnou Daisy Lin :)*

5 komentářů:

  1. Koukala jsem na koláž na insta a pokaždé ti to moc slušelo. Mě tedy ještě čeká jeden ples, ale to hlavní (ten můj) už je díkybohu za mnou. A ačkoli už mám přes 18, letos jsem to moc nevychytala a na většině plesů se chovala přesně tak jak jsi popsala, bohužel :D
    (jo a závidím Candyland, doteď mě mrzí že jsem nakonec nedojela)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe díky moc :D...jak jako za mnou? Sis to též musela užít ne? :) Tak víš co aspoň na to máš věk, takže ti to nikdo nemůže vyčítat..a navíc jednou za čas to nevadí, ale opíjet se každý víkend nebo snad i den to je moc :D. Alkohol k těmto akcím patří..Jsem si říkala, že jsem tě tam neviděla, ptž mi Beezee ještě říkala, že se o tebe mám postarat :D..aby ses nestarala ty o mě pak :D. Candyland byl super no..akorát jsem neviděla předtančení, kvůli určitým událostem. A Beezeet jsem snad mluvila jen jednou ten večer :D

      Vymazat
  2. V těch šatech ti to opravdu moc sluší :)
    Opíjení jsem nikdy nechápala, nechápu a patrně nikdy nepochopím. Ale to bude mít asi patrně něco společného s tím, že nechápu konzumaci alkoholu celkově a jelikož mi navíc smrdí a nechutná, jsem zapřísáhlý abstunent ^^'

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc :))..tak to je dobře, že jsi abstinent. Alkohol je zlo. Takové je mládí, puberťáci si chtějí co nejvíc užít, proto to s tím pitím přehánějí. Já bych jim dala být jejich matka :D. Podle mě by měl pít ten co pít umí a zná své hranice..a ne mláďata. Nechci se chvástat, taky nejsem svatá. Já si občas dám něco na povzbuzení, když jsem na nějaké akci, ale nechci se zřídit a pak mít hlavu v záchodové míse.

      Vymazat
  3. Maximálně s tebou souhlasím, plesy ztrácí své kouzlo a svou úroveň, jsem z toho zklamaná. A když vidím, co si na sebe dokážou vzít některé slečny, že nemají ani soudnost, nechce se mi na sebe brát honosné a drahé šaty, protože je nikdo neocení. Dnes jsou v módě šaty, které ti při chůzi a tanci vylezou k pupku a ty díky tomu odhalíš celé své pozadí a vlastně i popředí :D Oceňuji tvé šaty a příjemné sladění, kéž by nás takových bylo více, co ještě chápou podstatu plesů :)
    Také jsem byla na 4 plesech a jedno velké zklamání... přiznej, že náš byl prostě nejlepší :D :)

    OdpovědětVymazat