photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

sobota 26. dubna 2014

Michael Kors? Nope it's Mango Touch..

Při přechodu mezi stanicemi metra si na eskalátorech všímám lidí na protější straně. Muži držící  Apple a kožené kufříky. Ženy vychvalující si své luxusní kabelky. Že by LV, Gucci nebo snad Burberry? Zdaleka se pletete, je to Michael Kors! Všemožné doplňky a obuv od tohoto návrháře se staly za poslední rok velkým hitem. V OC Chodov si snad každá 10 žena odnášela tašku z MK.

Já jsem se jen mohla tisknout na sklo výlohy s velkým pocitem frustrace. Dobře, vešla jsem dovnitř a byla jako v sedmém nebi. Při potěžkání kabelky, jsem si již neříkala: "Za ty peníze nic moc." Nikdy jsem si nedělala seznam toho, co bych si chtěla pořídit, ale  tato kabelka se okamžitě zapsala na 1. místo MUST HAVE ITEM. Osobně si myslím, že taková investice se vyplatí. Cenu lze oproti Pradě a jiným reálně dovršit. Zde máte jistotu, že platíte za kvalitu a atraktivní vzhled. Takové kabelky např. od LV mě nikdy moc nelákaly. Konkurence si tohoto úspěchu MK všimla a začala vyrábět podobné kousky, ale již za příznivější ceny. 


Dostávám se ke své napodobenině, kterou mám z Manga. Hledala jsem nějakou pevnou větší kabelku do školy. Okamžitě mě zaujala tato. Kvalita materiálu a šití není vůbec špatná. Horší je pak okamžik, kdy k vám chodí lidé a hlásají.: "Ty máš MK? Počkat, to není ona. I tak je krásná." V těchto momentech se jen tiše směji. Napodobeniny MK jsou už skoro všude, nedávno jsem takové viděla i v Baťa obuvi.  


Bubble Tea je dnes též velmi oblíbený, ale byla chyba ho zprovoznit i v mém městečku. Děti si z těch kuliček udělaly náboje a všude je flusají. Nejraději bych je za to taky sestřelila.

Osobně jsou pro mě baleríny noční můrou. Nejsem zvyklá je nosit. Tyto se doma válí 2 roky a ven šly jen 2 krát. Vydržala jsem v nich hodinu a pak mě začaly řezat do kotníku. Cestou domu jsem je nosila jako pantofle. Baleríny už nikdy více. Lodičky na 15cm podpatku jsou pohodlnější.

Brzy mi začne znovu zkouškové. Doufám, že se vám moje menší aktivita líbila, protože budu zas nějaký čas offline. Avšak nikdy nevíte co nastane, proto Stay Tuned! :))

6 komentářů:

  1. Ta kabelka je moc pěkná a máš moc krásné balerínky :)
    Tu kabelku bych z Manga nečekala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ji nečekala, taky jí mají k dispozici v typických MK barvách a stojí méně než kabelky v HM nebo Lindexu. Jinak děkuju :)

      Vymazat
  2. U balerínek po každé po zimě nejprve trpím, než se nohy trochu odřou, zahojí a pro příště už jsou odolnější, stejné je to s žabkami. Nejraději bych je zahodila oboje, ale na druhou stranu jsou někdy nenahraditelné. Pro krásu se musí holt trpět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi silná, že to vydržím..já jsem odelná vůči bolesti z lodiček nebo sandálů, ale z tohohle jsem kulhala jako po operaci nohou. JJ pro krásu se trpí, ale balerínky mi nelahodí :D jako většině ženám.

      Vymazat
  3. Lovely pics - i love both Michael Kors and Mango...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you dear :)) but MK is a little bit better :P :D

      Vymazat