photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

čtvrtek 7. listopadu 2013

Halloween weekend

Přináším vám upload z mého halloweenského víkendu Bloody Sexy Halloween Party, který se konal od 1-3. 11. 13 v pražském klubu Sasazu. Někteří jeli maraton celý víkend, ale já jsem se zúčastnila jen v sobotu. Koupit si lístky je jedna věc a pak utrácení za pití, není rozhodně levná záležitost. Na jeden den a pul jsme si sbalila plný kufr. Bože, proč na jeden večer potřebuju tolik věcí? A to jsem se snažila vzít jen to nejzákladnější. Půlku kufru mi totiž zabírala krabice s parukou, protože jsem si jí nechtěla zničit. S kamarádem jsme pak dorazili na Veletržní, kde jsme měli zarezervovány kostýmy. Tedy aspoň on, protože můj kostým byl již rezervován měsíc dopředu někým jiným. Takže, to co na mě zbylo se mi nelíbilo. Chtěla jsem totiž nějaký korzet s tylovou sukní. Zbyly jim tam takové, které mi vůbec neseděly. Naštěstí jsem měla v záloze moje Emo šaty, které se mi již dlouhou dobu válely na dně skříně. Páni, tehdy jsem měla zvláštní vkus. Zde je denní outfit.



Sweater: Reserved
Jeans: Mohito
Shoes: CCC
Hat: H&M
Bag: ???
Coat: CA


Jela jsem ke kamarádce, u které jsem též strávila zbytek noci. Škoda, že na párty nešla se mnou. Prý by nevěděla za co jít. Po večeři jsem se chystala. Toto jsem tedy vymyslela na párty. Ne úplně Pro ani bad.


Woala power of make-up. Líčila mě kamarádka. Měla jsem se spíš vyfotit z toho druhého profilu. Na tváři mám vykreslenou pavučinu. Yop ta rtěnka je tmavší, přitom světle vznikl světlý odstín.
  

 Dress: Emily Strange
Tights: Calzedonia
Head band: Self-made
Corals: NY
Bag: Lindex
Heels sandals: Humanic

Teď jen stačilo trochu fake krve a kostým byl na světě. Jak vypadám? Snad aspoň trochu strašidelně a ne k smíchu :D. Za tu chvíli co jsem na Vltavský čekala na kamaráda, se se mnou jiná partička vyfotila. :D Na párty jsme dorazili ve čtvrt na 12 a stále tam u vchodu byla fronta. Jinak jaký byl můj celkový dojem? Co dodat. Je to Sasazu a tam mě to doposud vždy bavilo. Skvělá atmosféra, úžasná hudba a já byla na mol :D. A jako vždy tam nechyběl Ben Cristovao. Příště bych si přála vyrazit s větší partou - větší sranda, tentokrát to nebylo ani moc dobře naplánované a nikdo ani nechtěl jít. Ale byla jsem ráda, že jsem tam potkala spoustu známých. Stejně se mi ta paruka přes noc zničila, teď vypadá jako chochol. Praha mi dodává život, jak jsem dorazila zpátky do Ústí nad Labem, měla jsem znovu pochmurnou náladu.

Třešnička na závěr. Makronky od Paula. Mňamka

6 komentářů:

  1. Tvůj halloweenský outfit se mi moc líbí! A taky tvůj make up - je takový mode gyaru! *_*
    A šíleně ti závidím Paula a macaronky! T___T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) jsem ráda, že se ti líbí :)) no bez tý paruky jsem si připadala trochu jako Amy Winehouse :D s těmi tlustými cat linkami..příští rok půjdu asi za ní :). Makaronky od Paula jsou vážně super :) doporučuji :)

      Vymazat
  2. V tu sobotu už jsem byla taky dobře (s kamarádkama jsme byly oba dva dny) a navíc můj kostým selhal tak jsem vypadala fakt děsně :D stydim se doteď :D mimochodem, budeš na akiconu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD hehe ježby aby ne :D já myslím, že jste všechny vypadaly skvěle :) je to párty..tam se nemusíš stydět :D..bohužel ne..už došly peníze :D

      Vymazat
  3. oooooh, this outfit is so amazing! the blue bowler hat is adorable! I adore the coat as well *w*

    The halloween like outfit is wonderful as well! ^-^

    xoxo The Mad twins

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much, you're very kind :))..glad you like it :))

      Vymazat