photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

středa 11. prosince 2013

My X-mas wishlist


Milý Ježíšku,
protože jsem byla celý rok velice hodná, přála bych si pod stromeček...

Myslím, že je úplně jasné o čem bude dnešní článek :). Vytvořila jsem si wishlist a chtěla bych vám ho představit. 

Kompakt s výměnným objektivem 
Ke svým 16. narozeninám jsem dostala svůj první digitální fotoaparát od značky SONY. Má 7,2 mpix a 3x optický zoom. V té době jsem z něj byla úplně uchvácená. Avšak v uplynulých letech elektronika pokročila a nyní fotí lépe i fotoaparát zabudovaný ve smartphonech. K focení používám svůj mobil, proto bych si přála nový foťák. Většina lidí sní hodně o zrcadlovkách. Pro mě by byla zrcadlovka zbytečná, protože nejsem žádný extra fotograf, který by fotil krásy krajiny/měst apod. Navíc je těžká a nevešla by se mi do kabelky. Proto mi bohatě stačí kompakt s objektivy. Nejlépe od NIKON.
Malý a šikovný :)

Třpytivé lodičky od ShoesOne 
Tyto krasavice si přeji od maturitního plesu. Jsou nádherné a taky bych musela sáhnout hluboko do kapsy :D. Nejvíc se mi na nich líbí ta vyříznutá platforma. Dělá je tím ještě víc originálnější. Ladící ke každým šatům.

Parfémovaná voda Gucci Premiere 
Spatřila jsem ji v reklamě a pak ve výloze parfumerie FAnn. Okamžitě jsem věděla, že ji chci. Ta reklama přesně vystihuje jaká je a jak se pak s ní budete cítit. Krásná, smyslná, luxusní. Blake Lively je velice přesvědčivá herečka. Doma mám samé toaletní vody, proto bych si přála mít i nějaký parfém do zásoby. 



Bouclé Jacket
Tato bundička mi též chybí v šatníku. Je velmi elegantní. A mají ji plný obchoďáky, ale jak je možné, že jsem si ji doposud ještě nepořídila? Asi ještě před rokem mi přišla hodně staromódní. Nejlépe vyjímající ženám nad 35 let. Teď asi přeháním. :D Hlavní je, že už mě nenechává chladnou. 

Hodinky
Stále se k tomuto trendu nemůžu dostat. Jak se říká, hodinky jsou ta nejlepší modní bižutérie i klenot. Bohužel, mě cokoliv co mám na zápěstí hodně překáží a nosila bych je asi jen kvůli tomu jak vypadají. Čas bych sledovala v telefonu. Tak aby se neřeklo, tak se k vám připojím. Zatím, ale netoužím po žádných drahých hodinkách. 

Urban Decay Naked Skin
Mám ve zvyku používat pouze BB cream místo makeupu. Nevím, makeupy, které se běžně prodávají v drogeriích na mě působí podezřele, proto místo něj používám jen BB. Kdybych si ale měla vybrat makeup rozhodně bych chtěla foundation od Urban Decay z kolekce Naked Skin. Dívala jsem se na mnoho recenzí a mnoho dívek ho doporučuje. Dělá efekt nahé pleti. Bohužel v české Sephoře není k dostání a kupovat si ho, online by bylo nejisté. Netrefila bych správný odstín. Kromě tohoto mě též zaujal foundation Bobbi Brown.

EM cosmetics Life Pallettes & Chiaroscuro stick
Makeup guru Michelle Phan vydala konečně svoji kosmetickou značku. Celá její kolekce je úžasná a inspirativní. Nejvíce se mi líbí Life palety a její konturovací tyčinka. Budu moc nadšená až Michelle zavede Worldwide shipping. Ikdyž ty ceny jsou vysoké. Myslím si, že její značka udělá velký boom do Světa a předčí doposud slavnou kosmetiku.



Kulma na vlasy
Rovné rovné a pořád rovné vlasy. Ne, nyní frčí sexy vlny. Doma mám žehličku, s kterou se vlny dají též vytvořit, ale za to musíte mít šikovný úchop. Já ho postrádám a proto bych ráda kulmu na vlasy.

Bezdrátová myš
Stará myš přestává pomalu plnit svoji funkci. Je tedy na čase ji vyměnit.

Kabelka
Myslím, že kabelek není nikdy dost. Pozor vyhlédla jsem si kabelku od Michael Kors.

Tak to je tedy všechno :D. Jsem docela skromná co? (Ironie) Nakonec budu ráda, když aspoň jedna položka z tohoto seznamu se stane skutečností. No nechám se překvapit :). Za týden tu máme skoro Vánoce a já nezačala ani nakupovat. Měla bych přestat myslet jen na sebe :D. Jak mám myslet na kouzelné Vánoce, když nás ve škole straší zkouškami? :D No abych využila své super schopnosti. 
Ach měli jste někdy zánět močových cest? Tak to ani nechtějte. Hezky si udržujte své ledviny v teple. Můžete na to doplatit jako já. 

4 komentáře:

  1. Já šetřím na Canon EOS 650D a na auto, ale to mi tímhle mým tempem nadělí až tak Ježíšek v roce 2014 :D Dnes jsem si koupila brýle od Prady Minimal Baroque, sakra šetřit mi nejde :D
    Jinak s tím parfémem to máme stejně, já jsem řekla, ať mi Míša k Vánocům koupí Daisy od Marca Jacobse nebo Lady Gaga. Tahle od Gucciho je také skvělá, ale Blake je hrozná, nelíbí se mi její herecké výkony ani její vzhled (a to nejsem žádný kritik :D), tak na mě nezapůsobil ani parfém, protože si vždy představím jí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh oh oh auto..já chci taky auto :((( cítím se bez něj jako bez ruky..no ty máš aspoň kluka, který tě vozí. No mě to šetření taky nejde :D. Oh ty brejle chci taky :))..tak ty si na to můžeš dovolit, když vyděláváš. Já se musím krotit :D. Lady Gaga jsem zkoušela :) pěkná no..ale třeba ta nová od Katy Perry je nic moc, ale má hezkou reklamu :D. Tak to je věc názoru :), ale jako vůně to je fakt pěkná :)

      Vymazat
  2. Já bych chtěla foťák s vyklápěcí obrazovkou!!! T_T Urban Decay foundation bych taky chtěla vyzkoušet. Jinak je na mém wishlistu hromada hromada AP a black milk skeleton plavky!!! (právě je začali prodávat na ebayi za 230kč O_O) Moc se mi líbí věci z tvého wishlistu a vůbec se mi nezdá neskromný :D musíme utrácet, dokuď ještě máme za co :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ty foťáky všichni je chceme :D..já jsem právě chtěla ty black milk skeleton legíny :D..oni dělají i plavky? Wow ty vypadají moc hezky :) to je dobrá cena nekup to :) Děkuju :D kdybych mohla tak si do toho wishlistu několik věcí přidám. Jj to je pravda, je pravda, že bysme měli šetřit, ale co z toho pak budeme mít? Nic :D já si utrácením léčím moji frustraci :D

      Vymazat