photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

pondělí 7. října 2013

Asian obssesion – V line face

Přeji vám hezký den, dnes vám přináším další článek o asijských posedlostech. Minule jsme mluvili o sněhově bílé pleti. Avšak touha po dokonalosti nezná hranice. Málokterá Asiatka je vysoké postavy a podle toho reaguje i zbytek těla včetně hlavy. Obličej bývá krátký a kulatého tvaru. Kulatý obličej má svoje výhody – roztomilost, dodává mladý vzhled, ale příliš moc zviditelňuje nedokonalosti. Kulatý či hranatý tvar obličeje nepokládají ve většině východních zemí Asie za znak krásy. Asiatky chtějí vypadat vyzráleji, což jim baculaté tváře neumožňují. Četla jsem článek o jedné zpěvačce korejského popu, že kvůli svým tvářím začala víc cvičit a držet dietu. Přitom postavu měla štíhlou jako proutek. Baculatý obličej jí prý přidával na fotkách z určitých úhlů krční lalok. Což asi vypadalo, že má o několik kilo navíc. Myslím, že není třeba pokračovat. Většina asijských žen si přeje mít oválný V obličej. Elegantní a velmi vznešený.

Je mnoho možností, jak tohoto V tvaru docílit. Náš trh tyto vymoženosti nenabízí. Vždy se musím smát, když český bulvární internetový portál zveřejní pár obrázků s různými asijskými zkrašlovacími nástroji. Pak nevěřícně kroutí hlavou, co ti Japonci příště vymyslí. Holt nerozumí jejich mentalitě. Ženy jsou vždy ovlivňovány okolím (masmédia). Věci kolem nich jim nařizují a křičí na ně, aby byly dokonalé, pokud nebudou, nečeká je úspěch. V ČR každé pečování o svůj zevnějšek znamená povrchnost. Tady preferujeme šedé a udělané selky. (Smích) Špatně! Někdo řekne, ta je přirozeně krásná. Já řeknu, ta je nevýrazná, měla by něco udělat s těmi kruhy pod očima! (Předem se omlouvám za tento posudek, ale za tím si stojím.)

Korejské Miss finalistky - jako přes kopírák, co myslíte? Až moc dobře vydařená plastika.
Existuje spousta nástrojů jak dojít k zeštíhlení obličeje. Zde dávám pár příkladů. Prodejci se musí asi topit v penězích, protože těchto věciček je nepřetržitá řada. Některé z nich vypadají jako z hororu nebo pro sexuální hrátky. :D Zajímalo by mně jejich skutečný účinek. Jestli je to pouze reklamní trik, jak obalamutit zákazníky nebo to opravdu funguje. Ne všechny jsou řazeny k levným záležitostem. Ach krása vždy něco stojí. Toto jsou způsoby jak dosáhnout štíhlého obličeje bez žádného chirurgického zákroku. Tyto přístroje vám napomohou k posilování lícních svalů. Hlavní je, pít mnoho tekutin, jíst zdravě, nepřejídat se atd. Nejsympatičtější způsob je podle mého názoru vykonturování rysů obličeje. Tak vezměte svůj contour - highlighter pudr a do toho.  Správné nanesení způsobí dobrý dopad světla na tvář a vytvoří efekt štíhlého obličeje.


Contour your face

Ani toto mi nestačí. Chci opravdu štíhlý obličej! Máme řešení i pro náročnější a bohaté. :D A tím jsou naše oblíbené jehly. Plnější rty, plnější zadek žádný problém. A co štíhlejší tváře? Též žádný problém. Botox pro zeštíhlení tváří funguje úplně stejně jako u jiných zákroků. Jednou jsme se o tom bavily s kamarádkou, že by to nebylo až tak špatné, si píchnout několik jehel. Avšak jaké jsou vedlejší účinky? Člověk se postupem času stává závislý a zákrok se musí postupovat dokola. Co se stane, pokud by se žena rozhodla přestat? Otekla by jí celá tvář? Netuším. Neříkám, že mě tato metoda neláká, ale asi bych ji vyzkoušela ve vyšším věku.

Michelle Phan - naše makeup guru, má skvělé tutoriály, avšak makeup vše nespraví. 

Stále nemám dost? Mám širokou čelist. Tak na poslední řadu je nutné kontaktovat plastickou chirurgii. Toto už je trochu děsivé, ale výsledek je dokonalý. Postup při operaci znázorňuje obrázek. Korejští chirurgové jsou v tomto vážně nejlepší. Pokud byste někdy přemýšlely o plastické operaci, tak rozhodně jeďte do Jižní Koreje. Budete mít jistotu, že odvedou dobrou práci za nemalé peníze. Avšak výsledek vypadá přirozeněji než předtím.







No myslím si, že oproti tomuhle je nějaké napíchnutí rtů a zmenšení nosu maličkost. Já osobně bych nic takového nepodstoupila, jsem ráda za to jak vypadám :D. Tak to je pro dnešek vše. Snad vás článek bavil. Zde dávám nějaký tip od Bubz :))

4 komentáře:

  1. Tak to je drastický :D až mě některé praktiky z těch, co sji psala, vyděsily. Ale plastiky, to už je klasika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj teďka třeba říkáme, že je to hrůza, ale nikdo neví jak budeme reagovat za 20 let :D

      Vymazat
  2. Jestli něco na Východní Asii nesnáším, je to tahle posedlost umělou krásou a rádoby dokonalostí. Na některé ty tvarovací "věcičky" pro zeštíhlení obličeje jsem už narazila, ale jiné jsou pro mě teda opravdu novinkou. To je opravdu jak pro nějaké SM hrátky! O.o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdou do extrému no..chodí to tam úplně jinak než u nás no..pro ně asi krása znamená více než zdraví. Možná je to tím, že jsou o krok vyspělejší než my :D. Já vím no, je to šílený..já bych si to teda do pusu nedala :D

      Vymazat