photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

pátek 30. srpna 2013

Gradient lips & Tonytint review

Dnešní článek se bude týkat kosmetiky. Jakým způsobem si malujete rty? Protřete je celé pouze rtěnkou? Nebo se s líčením rtů víc mazlíte? Musím se přiznat, že já většinou na rty úplně kašlu. Protože je mám často hodně suché, a proto používám spíše pomády na rty s nádechem růžové.  Navíc nemám ráda, když jím nebo piji, že se na skleničce udělá obtisk a můžu začít znovu. Ale rozhodla jsem se, že někdy není na škodu si rty nalíčit. Moc se mi líbí ombre lips technika, kterou určitě někdy vyzkouším. Avšak dnes vám představím oblíbený korejský způsob líčení rtů neboli gradient lips. Spočívá na nejtmavším odstínu na středu rtů a dochází k pomalému zesvětlování barvy až k odstínu make-upu. Určitě ji též znáte. Já osobně tuto techniku mám velice ráda. Důvodem jsou mé plné rty. Ano, ne každý touží po rtech Angeliny Jolie. Tento způsob vypadá na pohled něžně a přitom zmenšuje objem rtů. 
Korejští maskéři tuto techniku často používají na celebritách.



































Pro tuto techniku se nejvíce hodí použít lip tint. Já jsem si pořídila tony tint odstín red apple od korejské značky TONY MOLY.  Je to vyloženě sytá barva ve formě lesku a je určena převážně na tento způsob líčení rtů. Po její aplikaci to vypadalo, jako kdybych zakousla někomu jazyk a na rtech mi zůstala krev. :D Dobře upírské. I někteří mí kamarádi o tom podali vtipnou hlášku. Jestli mi nemají zavolat doktora kvůli těm krvavým rtům.




Návod:
  1. Nejprve protřete celé rty nude rtěnkou té nejsvětlejší barvy. Já osobně používám korektor.
  2. Poté na střed rtů naneste lip tint. Stačí malé množství.
  3. Vše rozetřete a na rty naneste bezbarvý lesk. Hotovo!


Velice jednoduché a slušivé. Pokud nemáte lip tint, stejně hezký efekt dělá i výrazná fixa na rty. 



6 komentářů:

  1. yay sluší ti to! já si gradient lips v poslední době taky oblíbila, mám na to ten tint od Etude a vypadá to skoro stejně jako ten tvůj :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) koukala jsem na tvůj lip tint a ono v tom žádný rozdíl moc není no..dělá to stejně pěkný efekt :)

      Vymazat
  2. To si mohou dovolit ty ženy s velkými rty :) my s úzkými jsme rády, že kosmetický průmysl vynalezl konturovací tužky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tě zbožňuju :D zkus něco takovýho :)http://www.youtube.com/watch?v=15RKAprcsyE to ti pěkně zvýrazní rty :). Já mám hubu jak šimpanz..by to na mě vypadalo jak po nepovedené plastice :D.

      Vymazat