photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

neděle 22. září 2013

My Orange lip mania - Missha & Astor review

Zdravím vás moji milí čtenáři. 
Dnes jsem si pro vás nachystala článek o mých nových rtěnkách, které jsem si nedávno zakoupila. Jaké barvy rtěnek preferujete? Nude, žhavé červené barvy nebo sáhnete raději po lesku? Momentálně jsem si hrozně moc oblíbila oranžové barvy. Již v předchozím příspěvku jsem vám ukazovala fixu ze Sephory. Byla jsem celkem zklamaná, když jsem jí doma vyzkoušela. Je to korálová barva, která je nyní také celkem oblíbená, ale doufala jsem, že bude více do oranžové. Nevím, proč mě tato mánie tak oslovila, ale prostě řečeno mi tato barva vyhovuje.


Nyní vám představím mé nové tyčinky. :D První je Astor Soft Sensation Lipcolor Butter - odstín 005 Pretty Puppy. To vybírání bylo strašné. V drogérii jsem vyzkoušela asi 10 podobných odstínu a rozhodovala jsem se mezi Maybelline a Astorem. Astor byl přeci jen o něco dražší, ale po dlouhém uvažování jsem si vybrala tuto. Udělala jsem dobře, s barvou jsem velice spokojená.


Jako druhá na řadě je Missha. M High-Glossy Pure Lip Rouge - Odstín GOR01 Overjoy. Tu jsem ani nemusela vybírat dlouho, protože po zkouknutí několika obrázků, jsem věděla, že jí prostě chci :D. 










































Takto vypadají rtěnky aplikované na ruce a na rtech.




















































Astor - co má splňovat? Color - Shine - Balm: all in one? Not really..
Splňuje pouze tu barvu. Nemyslím si, že by nějak moc hydratovala. S tím leskem si též nejsem jistá. Několik hodin předem jsem rty namazala balzámem, aby byly dostatečně hydratované, ale asi mám nějaký zvláštní rty. Rtěnka mi leze do rýh a dělá na rtech celkem viditelné žmolky. Ale jako celkově jsem s touto rtěnkou spokojená hlavně s tou barvou. Vím, že mnozí z vás určitě taky. 
Hodnocení: 3/5

Missha - co má splňovat? SPF13 - Hydratace - Lesk s krystalovým efektem. Obsahuje Skin Melting System a 33 flower complex. Bože to jsou vychytávky. Má srovnat rýhy ve rtech. Celkem to vše splňuje. Po nanesení vypadají rty velice hezky a jsou hydratované. Vadí mi akorát ta květinová vůně a též moc lahodně nechutná. Jako kdybych měla na rtech parfém. Barva by mohla být sytější. A nelíbí se mi ten plastový obal. Na to, že stála cca 300 kč. 
Hodnocení: 4,3/5


Ano Missha mi vyhovuje více, až na tu cenu a pár maličkostí je super. Astor používám častěji, protože si tu druhou šetřím :D. Tyto odstíny nejsou zcela úplně mandarinkové, a proto moje mánie pokračuje. Ráda bych v budoucnu navštívila prodejnu MAC. 
Děkuji za návštěvu. Jsem moc ráda za každý váš komentář. Mějte se krásně :)).

4 komentáře:

  1. To bych také mohla zkusit :) I když mám docela malé rty na oranžovou.. To Ti závidím :) Sluší Ti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) oranžová je stále dost viditelná určitě ti to přidá na objemu..určitě vyzkoušej :)

      Vymazat
    2. Ty v tom vypadáš exoticky a svěže, ale já budu, jako když jsem cucala ty barvící nanuky :DD

      Vymazat
  2. I'm following you already :)) thanx

    OdpovědětVymazat