photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

středa 11. září 2013

SEXYLOOK Black Head Pore Cleanser Set review

Nenávidím svůj nos a to nejen kvůli jeho tvaru, ale též kvůli černým tečkám, které se vyskytují i v okolí nosu. Mám smíšenou pleť. Suchá je na tvářích a mastná v okolí nosu. Obličej si myji pravidelně ráno i večer čistícím gelem, ale během dne nečistotám nezabráním. Moc nehezký pocit je ten, když se dotknu nosu a na prstech mi ulpí mastnota. To pak okamžitě beru kapesník a snažím se tu mastnotu aspoň z poloviny vyčistit. Někdy se podívám do zrcadla a vidím jak se mi na nosu dělají mastné fleky, jako zbylý olej na pánvičce. 



























Proto jsem se rozhodla vyzkoušet pár kosmetických výrobků z východu. Všimla jsem si, že na trhu nabízejí
mnohem více prostředků na póry než u nás. Koupila jsem si tedy Black Head Pore Cleanser set od značky Sexylook. Blíže jí vám asi nepředstavím, protože ji sama neznám. Vybrala jsem si jí proto, že jsem viděla spoustu recenzí a také kvůli tomu, že má více kroků. Tato značka pochází z Taiwanu. Set stojí okolo 15-25$ a poštovné bylo Free. Větší radost jsem měla, když mi balíček již po týdnu dorazil domů. Avšak balík nebyl dobře zabalen a krabice byla trochu zdeformovaná. Vnitřek balení byl v pořádku.


























Návod:
1) Uchopte lahvičku s číslem 1 Deep Sebum Softener a nakapejte trochu séra na čistící tampón. Podle potřeby s ním projeďte nos i jeho okolí. 
2) Lahvičku číslo 2 Sebum Purifying Mask rozetřete tenkou vrstvou na nos. Vyčkejte 15 min a poté masku sloupněte. 
3) S lahvičkou číslo 3 Pore Treatment Essence postupujte stejně jako u kroku 1. Hotovo!


































Výsledek nejde ihned znát. Je to spíš o tom jak je fotka vyfocená.



Hodnocení: 4/5 
Nejlepší na tom je asi ta vůně, připomínala mi dětskou pastu od Odolu - Perlička. Pak ten příjemný pocit, když jsem si tu masku odloupla z nosu. Na zbytku masky šly vidět všechny ty nečistoty. Nos byl poté krásně jemný a hladký. Mínus je možná to, že černých teček jsem se nezbavila. Pořád tam jsou, ale póry jsou vážně hluboce vyčištěné a stažené. Nutné opakovat aspoň 2x do týdne. Což jsem líná, se k tomu dostanu jednou za čas a jsem ráda :D. 



Kromě toho jsem vyzkoušela i pásky od Essence, které jsou taky fajn, i když nečistí tak důkladně. Jsem nevěděla jak si to přilepit na nos, protože po odejmutí ochranné folie, byly obě strany nepřilnavé. Stačilo namočit nos a pak páska držela :D. 

A co používáte vy na póry? Jsem zvědavá na vaše tipy :))
PS: Omlouvám se pokud se vám udělalo z některých fotek nevolno, holt takto ošklivý je můj nos. >.<'

3 komentáře:

  1. Já jen pleťové masky na akné a černé tečky, ale naštěstí na to moc netrpím... pokud můžu doporučit peeling - tak nivea peeling all in 1.. :) je to takový bílo modrý obal a musím říct, že jeden z mála peelingů co mi opravdu vyhovuje na 100%


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, tak kdo tím netrpí, tak se má :D..já už jsem těch peelingů vyzkoušela snad celou řadu a všechny mi přijdou stejný :D

      Vymazat
  2. mě tohle nikdy moc nelákalo zkoušet, radši používám medovou masku na obličej, taky to někdy zkus:) zní to divně, ale prostě si namaž med na obličej, nech tak půl hodky a mě to pomáhá hodně na póry.. :)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat